Σας καλωσορίζουμε στο δωρεάν πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών
E.P.I.C. - Educational Patient Intended Care
που παρέχεται από την BIOAXIS™ HEALTHCARE
με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας
Novo Nordisk Hellas Ltd.

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες υπηρεσίες του προγράμματος.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Εκπαίδευση στο σύστημα χορήγησης
Λήψη υπενθυμιστικής
ειδοποίσης
• Μέσω SMS
• Μέσω τηλεφωνικής κλήσης
Διατροφικές συμβουλές από εξειδικευμένο διατροφολόγο
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ  Αποδέχομαι τους όρουςΕκπρόσωπος της AidPlusCare θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν ώστε να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του προγράμματος.

  Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών
  E.P.I.C. - Educational Patient Intended Care
  μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο:
  2164007799  Οι πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα έχουν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό σκοπό και δεν αποτελούν ούτε αντικαθιστούν συμβουλή επαγγελματία υγείας.
  Oι λεπτομέρειες του προγράμματος υποστήριξης ασθενών θα σας παρασχεθούν μετά την εγγραφή σας στο πρόγραμμα και την παροχή της συναίνεσής σας για την ένταξή σας σε αυτό.

  Έχοντας κατανοήσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του παρόντος προγράμματος υποστήριξης ασθενών και τις προϋποθέσεις διεξαγωγής του, δηλώνω ότι αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι το πρόγραμμα υλοποιείται από την εταιρεία BIOAXIS™ HEALTHCARE, που έχει την ευθύνη διεξαγωγής του, με την ευγενική υποστήριξη της Novo Nordisk Ελλάς.

  Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Novo Nordisk Ελλάς για την αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ή παραπόνου ποιότητας, μπορείτε να καλέσετε στο 210-6071600 ή/ και να στείλετε μήνυμα στο greececyprussafety@novonordisk.com.
  GR21DI00018