GR EN

space_hellas

H Space Hellas είναι ένας δυναμικός και καταξιωμένος στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας System Integrator και Value Added Solutions/Service Provider. Η εταιρία σχεδιάζει, αναπτύσσει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας, πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008 και την πιστοποίηση ασφάλειας ISO/IEC 27001:2005.

H Space Hellas από το 1985 έχει υλοποιήσει έργα για το σύνολο σχεδόν των Τραπεζών, για Υπουργεία, άλλους οργανισμούς του Δημοσίου αλλά και για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υποστηρίζοντας πάνω από 2,000 πελάτες on call μέσω του τελευταίας τεχνολογίας Service Desk / Network Operations Centre (NOC) της συμβατό με διαδικασίες ITILv3, η Space Hellas εξυπηρετεί τις μεγαλύτερες εταιρίες επί 24ώρου βάσεως καθώς και περισσότερες από 40.000 κλήσεις ετησίως με χρόνο αποκατάστασης βλάβης τις 2 ώρες για πελάτες με αυστηρά SLAs.

Αισθανόμαστε ασφαλείς που μας υποστηρίζει μια κορυφαία εταιρεία όπως η Space Hellas.

 

hellas

H Hellas EAP αποτελεί την εταιρία η οποία εισήγαγε τα διεθνή Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στην Ελλάδα, έχοντας από το 2005 ως κύρια δραστηριότητα το σχεδιασμό και υλοποίηση των ΕΑΡ προγραμμάτων. Ο ιδρυτής της εταιρίας διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στον τομέα  του  Behavioral Health Care (BHC) και της Ψυχικής Υγείας.  Διατηρεί δίκτυο εξειδικευμένων ΕΑΡ Συμβούλων των συμπεριφοριστικών επιστημών σε ολόκληρη την Ελλάδα και  Κύπρο.

Οι υπηρεσίες της Hellas EAP έχουν βραβευθεί ως Best Practices σε εξειδικευμένους τομείς όπως διαχείριση στρες και  διαχείριση χρόνιων ασθενειών από αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς.

logo_ALFA_OMEGA

Η ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Α.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας (logistics) του φαρμάκου.

Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2008 στο Κρυονέρι της Αττικής. Η ταχύτατη ανάπτυξή της την οδήγησε, μέσα στο 2012, σε νέες, άνετες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Χάρη στην υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού της, την αφοσίωση στους στόχους της και την επιβολή υψηλών προτύπων σε όλη τη διαδικασία αποθήκευσης και διακίνησης των φαρμακευτικών προϊόντων, κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς, έχοντας συνάψει συνεργασία με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο της υγείας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η δημιουργία της ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ Α.Ε. βασίστηκε, αποκλειστικά, σε ίδια κεφάλαια.

 Untitled

H Mediline Isothermal Solutions είναι μια Ελληνική καινοτομική Επιχείρηση που δραστηριοποι-είται στην Έρευνα, την Ανάπτυξη, την Παραγωγή και Διάθεση Ειδικών Συσκευασιών, που απευθύνονται στη προστασία ευπαθών προϊόντων, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λύσεων. Έχοντας επενδύσει στην συστηματική έρευνα για το σκοπό αυτό, μπορεί σήμερα και εφαρμόζει μεθόδους με υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο και τεκμηριωμένα αποτελέσματα.

Έχοντας μια σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια, η Mediline Isothermal Solutions αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρία στην Ελλάδα όσον αφορά την έρευνα, εφαρμογή, παραγωγή και διάθεση εξειδικευμένων Θερμοκρασιακά Ελεγχόμενων Συσκευασιών, για την μεταφορά θερμικά ευπαθών προϊόντων. Τηρώντας τις πλέον αυστηρότερες προδιαγραφές παραγωγής και ποιοτικού
ελέγχου, η εταιρία διατηρεί, αναπτύσσει και βελτιώνει διαρκώς την διαδικασία πιστοποίησης των εργασιών της κατά το πρότυπο ISO 9001/2008, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και ενημερώνεται διαρκώς για τις παγκόσμιες εξελίξεις, συμμορφώνεται με τις Κοινοτικές Οδηγίες και πιστοποιεί τα προϊόντα της κατά CE.

Σήμερα, η Mediline Isothermal Solutions, μετά από χρόνια γόνιμης παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις, παραμένοντας σταθερή και πιστή στις αρχές που την ανέδειξαν, και έχοντας καταφέρει να θεμελιώσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, είναι σε θέση να σταθεί δίπλα τους προσφέροντας αποτελεσματικές και αξιόπιστες λύσεις.