GR EN
Support Center

Ειδικά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες υγείας στην προσέγγιση, την επικοινωνία, τη νόσο, το προϊόν και τις διαδικασίες της εταιρίας μας συντονίζουν και υποστηρίζουν τα προγράμματα συμμόρφωσης.

Παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης σε ασθενείς και οργανώνουν κάθε άλλη νοσηλευτική υπηρεσία με την επιτήρηση της υπεύθυνης νοσηλευτικού δικτύου και του υπεύθυνου προγράμματος.
Στόχος η αυξημένη συμμόρφωση του ασθενή στη θεραπεία.

drug@home

Μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων από ΕΟΠΥΥ και Νοσηλευτικά ιδρύματα σύμφωνα με τα διεθνή GDP’s , τα εκάστοτε θερμοκρασιακά σενάρια αναλόγως εποχής και χαρακτηριστικών του προϊόντος. (2° - 8° ή 15° - 25° )
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά και την έγκαιρη παράδοση των φαρμακευτικών προϊόντων στο σημείο που θα μας ζητηθεί.

Για την υπηρεσία χρησιμοποιούμε τα ISOBOX isothermal boxes της Mediline.

Εκπαίδευση του ασθενή στη διαχείριση της νόσου

Οι επαγγελματίες υγείας του δικτύου μας αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των ασθενών και των οικείων τους βάσει ενός συγκεκριμένου χάρτη συζήτησης για την πρόληψη τυχόν επιπλοκών, για την άσκησή τους, το διαιτολόγιό τους και γενικότερα θέματα αλλαγής συμπεριφοράς.
Οι ασθενείς έτσι κατανοούν την δική τους ευθύνη και μαθαίνουν πως να φροντίζουν καλύτερα τον εαυτό τους ώστε να αποφεύγουν τυχόν προβλήματα με στόχο τη σαφή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.
Το όφελος είναι η αυξημένη συμμόρφωση των ασθενών, που συνεπάγεται μεγαλύτερο αποτέλεσμα της θεραπευτικής αγωγής, μειωμένες πιθανότητες αλλαγής θεραπείας, λιγότερες επιπλοκές, λιγότερες εισαγωγές σε νοσηλευτικά ιδρύματα, μειωμένο κόστος τόσο για τον ασθενή όσο και για τα δημόσια ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Εκπαίδευση του ασθενή σε συστήματα χορήγησης

Ειδικά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες υγείας εκπαιδεύουν ασθενείς και οικείους στα συστήματα χορήγησης (ή συσκευές χορήγησης).

Πολλά συστήματα χορήγησης είναι πολύπλοκα στη διαχείρισή τους όσον αφορά τη χρήση και τη φύλαξή τους (συσκευές εισπνοών, πένες ινσουλίνης κ.ά).
Οι επαγγελματίες υγείας της AidPlusCare παρέχουν υπηρεσίες στον χώρο του ασθενή εκπαιδεύοντάς τον βάσει των τρόπων που η φαρμακευτική εταιρία προτείνει ως τον πλέον κατάλληλο με σκοπό την αύξηση του θεραπευτικού αποτελέσματος, την αυξημένη συμμόρφωσή του στη θεραπεία και την παραμονή του σε αυτή.

Ψυχολογική Υποστήριξη

Ειδικοί ψυχολόγοι ψυχοθεραπευτές με εμπειρία, παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνιες ή σοβαρές νόσους και στους οικείους προκειμένου να αντιμετωπίσουν την χρονιότητα ή την σοβαρότητα μιάς νόσου.
Η ψυχολογική υποστήριξη παρέχεται είτε τηλεφωνικά 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες τον χρόνο ανεξαρτήτως συχνότητας ή χρόνου διάρκειας κλήσεων είτε με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες κατόπιν ραντεβού.

Η υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την Hellas EAP.

Διατροφολογική Υποστήριξη

Ειδικοί διατροφολόγοι παρέχουν συμβουλές ανάλογα την πάθηση τον ασθενή και τις διατροφικές συνήθειες και ανάγκες του.
Ειδικά ερωτηματολόγια συμπληρώνονται και εκπονούνται διατροφολόγια και οδηγίες ανάλογα τις ανάγκες του ασθενή και της νόσου .
Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται μέσω του προσωπικού ιατρού, τηλεφωνικά ή ακόμα και με επίσκεψη στον ειδικό.

Προγράμματα μέτρησης δεικτών υγείας

Υπηρεσίες μέτρησης σακχάρου, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c), λιπιδαιμικού προφίλ και σπειρομετρήσεων σε ιατρεία, φαρμακεία ή Κέντρα Υγείας από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες υγείας.

Ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος υγείας

Τήρηση προσωπικού ιατρικού ιστορικού, εξετάσεων και θεραπειών σε ηλεκτρονική μορφή προσβάσιμο από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή smartphone από όποιο σημείο του κόσμου με απόλυτη ασφάλεια για τον κάτοχο του.

Ένα σύγχρονο εργαλείο που περιέχει το πλήρες ιατρικό ιστορικό, τις θεραπείες, τις εργαστηριακές ή απεικονιστικές εξετάσεις και όλα τα χρήσιμα και απαραίτητα στοιχεία συγκεντρωμένα και άμεσα προσβάσιμα από οποιοδήποτε σημείο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet ή smartphone, αποκλειστικά από τον κάτοχο αυτού του φακέλου ή σε όποιον αυτός παραχωρήσει πρόσβαση και για όσο χρονικό διάστημα επιλέξει.
Πλήρης κρυπτογράφηση, εξασφαλισμένο αντίγραφο ασφαλείας (backup) και απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον ασθενή, όσο και για τα στοιχεία του σας απαλλάσσουν από περιττό όγκο χαρτιών και πιθανής απώλειας δεδομένων.

Σχεδιασμός προγραμμάτων υγείας

Ανάλογα με τις ανάγκες της νόσου ή του προϊόντος , η AidPlusCare έχει τη δυνατότητα, εκτός από τα προγράμματα που διαθέτει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει προγράμματα πάνω σε νέες ιδέες.

Εκπαίδευση σε προγράμματα αποκατάστασης

Εξειδικευμένοι φυσικοθεραπευτές εκπαιδεύουν ασθενείς με κινητικές δυσκολίες σε ασκήσεις φυσικής αποκατάστασης, με σκοπό τη σταθεροποίηση ή την βελτίωση της φυσικής τους δραστηριότητας.

Employee Health Management

Πτυχιούχοι επαγγελματίες υγείας μεταβαίνουν στην έδρα της επιχείρησης και πραγματοποιούν μετρήσεις Δεικτών Υγείας.
Σε αυτές περιλαμβάνονται η γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη (HbA1c) για τον έλεγχο του σακχαρώδη διαβήτη, το λιπιδαιμικό προφίλ για την ενδεχόμενη εκδήλωση υπερλιπιδαιμίας, η αρτηριακή πίεση ως έλεγχος για πιθανή υπέρταση, καθώς και ο Δείκτης Μάζας Σώματος.
Σκοπός είναι η πρόληψη των προβλημάτων που μπορεί να εκδηλωθούν λόγω του stress και της καθιστικής ζωής που πλήττουν το σύνολο των εργαζομένων. Σε κάθε βήμα της ζωής του ανθρώπου γενικότερα, η πρόληψη μέσω άσκησης, σωστής διατροφής, κατάλληλου τρόπου ζωής, συχνών εργαστηριακών και κλινικών εξετάσεων και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος, αποτελούν την προτιμότερη λύση.

Υπηρεσίες


Support Center
drug@home
Εκπαίδευση του ασθενή στη διαχείριση της νόσου
Εκπαίδευση του ασθενή σε συστήματα χορήγησης
Προγράμματα μέτρησης δεικτών υγείας
Employee Health Management
Διατροφολογική Υποστήριξη
Ψυχολογική Υποστήριξη
Σχεδιασμός προγραμμάτων υγείας
Εκπαίδευση σε προγράμματα αποκατάστασης

NovoCare

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΒΗΤΗ

Betaplus